søndag den 31. maj 2009

Saftige kokos-banan muffins uden tilsat sukker

Selv om man ikke spiser tilsat sukker kan det godt lade sig gøre at få kager og andre søde spiser. Det er bare at bruge fantasien og naturens søde frugter og krydderier. Her får du et eksempel…

Saftige kokos-banan muffins uden tilsat sukker
(ca. 12 stk. i store papirsforme)

100 g øko rosiner
100 g øko dadler (tørrede uden sten)
100 g øko mandler
1 stor moden øko banan
6 øko æg
½ tsk ren vaniljepulver (pulveriseret vaniljestang fra Urtekram)
1 tsk kanel
½ tsk kardemomme
150 g øko kokosmel

Kom rosinerne i en lille skål og overhæld dem med kogende vand så det lige dækker.
Lad dem stå mens du fortsætter med opskriften.
Stil ovnen på 160 grader.
Kom dadler og mandler i en foodprocessor og kør til det er malet helt fint. Vær opmærksom på at det larmer rimeligt meget;o)
Tilsæt banan, rosiner med vand, æg og krydderier og kør igen til det er en ensartet masse.
Tilsæt til sidst kokosmel, og kør meget kort så kokosmelet lige bliver fordelt.
Kom dejen i muffinforme. Bages i en forvarmet ovn i ca. 35 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar